19 Ağustos 2007 Pazar

Burçlar ve aşk

Koç: Lider olmak için çabalar, eğer partneri yönetilmeye razı değilse, sürtüşmeler yaşanabilir. Koç doğası ani öfkelere ve kıskançlığa açıktır.Cinselliği dürtüleri doğrultusunda yaşar. Gururunun okşanması nedeniyle, zaman zaman rastgele ilişkiler yaşayabilir.Nazdan zevk alır, peşten koşmaktan hoşlanır. Çocuksu bir meraka sahip olup, bencil olabilir. İlgisi çabuk sönebilir, hayallerinin kadınını veya erkeğini arar. Çabuk karar verip, sonrasında pişmanlık duyabilir. Ateşli aşıklar olup, sahiplenilmekten hoşlanmaz, ancak ilişkilerinde kıskanç olur.

Boğa: Boğalar derin ve güçlü duygulara sahiptir ve sahiplenici olabilir. Çok sabırlıdır ve en karakteristik özelliklerinden birisi de inatlarıdır. Herşeye katlanabilir, ancak güveni sarsılırsa bir daha affetmez. Cinselliğe düşkünlük eğilimi, aynı derecede güçlü olan yemek yeme eğilimiyle boy ölçüşebilecek boyuttadır. Hislerini sözler yerine, haraketleriyle beli eder. Eleştirilmekten ve kıskandırılmaktan, oyunlardan hiç hoşlanmaz.Birini gerçekten sevdiği zaman sadık olup, sevdiğinden kolay kolay vazgeçmez.

İkizler: Özgürlüğüne düşkün ikizler, birbirinden farklı kişilik özellikleri göstererek, aşıklarını şaşırtır. Merakı hiç bitmez, aynı anda iki üç konuyla ilgilenebilir.İlk karşılaşmada güvenilmez bir izlenim bıraksa da, şeytan tüyü vardır ve ne yaparsa, yapsın affedilir.Sorumluluk altına girmekte zorlansalar da, büyük aşklar yaşayabilir. Yaklaşımı tamamen zihinseldir.Her zaman herşeyin sebebini bulmaya çalışır, sürekli herşeyi analiz eder. Sekste bile sürekli konuşmak isteyebilir.Sevgisini en güzel şekilde dile getirebilen, ancak aniden dönerek acımasızca da eleştirebilen biridir. Aynı anda iki aşk ilişkisini birden sürdürebilir. Kafasının kurcalanmasını ister, yalnızlıktan nefret eder.

Yengeç: Duyguların burcu. Sevdiğine ilgi göstermek, onu şımartmak hoşuna gider. Kendisine de ilgi ve şefkat gösterilmesini bekler. İlk başlarda ilişkilere tedbirli yaklaşsa da, emin olursa ömür boyu sadık bir partner olabilir.Erkekleri annesi gibi birini arar, kadınları ise kendisine kol kanat gerecek birisini.Güçlü hayal gücüne sahiptir. Sekse yaklaşımı da duygulu, romantik ve koruyucudur. Alaya alınmaktan çok korkar ve eleştirilmekten nefret der. Evcil bir doğaya sahiptir, yuvasını ve ailesini herşeyin üstünde tutar.Annesine de çok düşkündür.Kaprisli, hassas ve çok içlidir. Kedini adamaya eğilimlidir.

Aslan: Övülmek ve sürekli beğenilmek ister. Sakin görünse de, öfkesi kuvvetlidir, asla gururunun kırılmasına gelemez.İlişkide yönetmek ve ilgi odağı olmak ister. Çok iyi rol yapar ve kendisine olan güveniyle her yerde fark edilir. Sıcak, romantik ve ateşlidir, keyfi yerindeyse kedi gibi olur. Cinsel konularda koruyucu bir rol üstlenme eğilmindedir, takdir edilmekten hoşlanır. Gençlik yıllarında aslan erkekleri kadın avcısı olabilir, kadınları herkesten hayranlık toplamaya çalışabilirler.Aslında vefasız değildir, cömert ve yüce gönüllü olabilir.İkna yeteneği çok kuvvetlidir.

Başak: Mükemmeliyetçi ve hizmet için yaratılmış başak, aslında son derecek utangaçtır. Dışarıdan sert görünse de, duygularını ifade etmekte zorlanır. İlişkilerde de mükemmeli aradığından, zor karar verebilir. Sadık olup, ilişkilerinde maceradan çok huzur ve güven arar.
Hijyen ve temizlik herşeyde olduğu gibi, ilişkiler de çok önem taşır. Doğası gereği kendisine yetebilir, mükemmeli bulmadığını düşündüğünde kolaylıkla yalnız kalabilir. Son derece seçici ve eleştiricidir, hiç kolay tatmin olmaz. Sade, şık ve düzenli kişilerden hoşlanır.Paraya önem verir. Evlilikte itaatkar ve saygılıdır.Partnerini sürekli geliştirmeye çalışır.

Terazi: Sempatiye, sevgiye, anlayışa ve dostluğa büyük istek duyar. Aşka aşık olma eğilimi gösterebilir. Kişisel çekiciliğe sahiptir, ancak sevgi dolu tavırlarının arkasında bencillik yatabilir. Takdir edilmekten ve dikkatlerin üzerlerine çekilmesinden hoşlanır.Romantik, çevre koşullarına hemen uyan teraziler, partnerlerinin de zarif olmasını ister.Kavgacı, asabi tiplerden hoşlanmaz.Karar vermekte zorluk çeken terazi, ilişkiler olmadan da yaşayamaz.Kur yapmakta üstüne yoktur. Terazi kadınları güzellikleri için saatler ve servetler harcayabilir.Başta kolay elde edilir gözükse de, elde tutmak büyük gayret gerektirir, ilgisi çabuk sönebilir. Güzelliklere düşkün olur, ilişki ve evliliği önemser.

Akrep: Cinsellik onun için çok önemlidir. Akreplerin dış görünüşleri de cinsel çağrışımlar uyandırır, özellikle de gözleri. Aşırı tutkulu ve aşırı kıskançtır, ayrıca gururludur da.Güçlü karakterleri vardır, ilişkileri de derin ve uç noktalarda yaşayabilir. Yönetici bir mizaca sahiptir. Partnerinin de seksi sevmesini ve seksi olmasını ister. Düşüncesiz, hatta sadist olabilir.Dediğim dediktir ve çok ateşlidir. Tutkulu ve duygusaldır, karşısındakiyle ilgilenmeye başladığında, bir dedektif gibi hakkındaki herşeyi öğrenmeye çalışır. Kıskançtır ve sevinçlerini de, üzüntülerini de yoğun yaşar. Kinini uyandırmamak gerekir.

Yay: Burçlar kuşağının Don Juan'ıdır, daldan dala konmaktan hoşlanır. Açık, rahat, sıcak tavırlara sahiptir. Genellikle spora eğilimli olur ve özgürlük aşığıdır.Evliliğe çok sıcak yaklaşmaz.Cinselliğe düşkündür ancak gelenekselliğe de değer verir. Dar ve kısıtlı bir görüşe sahip partnerlerle anlaşamaz. Birden çok ilgi gösterip, ardından aniden ortadan kaybolabilir. Şakayı çok sever, görkemli canlı, göz alıcı partnerlerden hoşlanır. Maceracı ve cüretkardır. İlişkilerini yüzeysel yaşayabilir, kıskançlığa ve dırdıra gelemez. Evliliği de yeni bir macera olarak görür.Monotonluktan ve bir yere, bir kişiye bağlanmaktan nefret eder.

Oğlak: Duygularını belli etmez, ayakları yere basar ve yalnızlığı sever.Birlikte olduğu kişinin iyi ve kötü günde yanında olmasını ister, kendisi kadar güvenilir bir eş arar. Sevgisi kuvvetlidir ve bir kez karar verdiğinde, aşkı da her geçen gün daha da artar.Evliliği ölene kadar yaşamak ister. Ancak evlilikte maddi çıkar arayabilir. Otoriter ve doğası gereği idarecidir. Yalnızca kendileri ve partnerlerinin yaşamlarını idare etmekle kalmaz, iletişimde bulunduğu herkesin yaşamını da yönetmeye yönelir. Parayı sever ve malı, mülkü artıkça kendisini güvende hisseder. Aşırı kıskançtır, ancak belli etmez.Sevgisini kolay kolay gösteremez ve kesinlikle hoppa değildir, partnerinin de öyle olmasını istemez.Adalet çok önemlidir ve kolay kolay bağışlayamaz.

Kova: İdealisttir, yaşama ve insanlığa büyük ilgi besler. Yaklaşımı da dostçadır, dostluk sahiplenici aşkın yerini alır.İlerlemeci yaklaşımına karşın, ahlaki meselelerde katı olabilir. Sağı solu belli olmaz, aklını kullanmadan hiçbir konuda karar vermez. Aslında müşfik ve sevecen olsa da, konuşmaları ve haraketleri ile iç dünyasını gizler.Meraklıdır, gizemden ve karşısındaki anlamakve incelemekten hoşlanır.Arkadaşlığa çok önem verir ve bağlanmaktan korkar. Onu olduğu gibi kabul eden, fikirlerini destekleyen, merakını uyandıran kişilere ilgi duyar. Özgürlüğünün kısıtlanmasına gelemez ve çabuk sıkılır, ancak evlilikte sadık olur.

Balık: Duygusal, hayalperest, sempatik ve hayırseverdir.Baştan çıkarılmaya çok az direnç gösterebilir, pratik ve iş bitirici olduğu söylenemez. Duygusal akılsızlık halini balık kadar güçlü yaşayabilen çok az burç vardır. Zengin hayal gücüyle, aşkta ve sekste sınırları yıkma eğilimindedir.Birlikte olduğu kişiyi mutlu etmeye bayılır, ancak değişkendir ve birdenbire ilgisizleşebilir. Şair ruhlu ve romantiktir. Kıskançlığını ve gerçek hislerini belli etmek istemez. Büyük aşkı arar.İlişkilere balıklama dalıp, hemen aşık olur. Ancak hayal kırıklığına uğrarsa, çok incinir ve çabuk unutur.

Hiç yorum yok:

Design | Elque 2007